|
|
|
Piła do mięsa firmy Ma-Ga symbol PM 1550 • idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb, • znajduje zastosowanie do porcjowania mięsa w supermarketach i marketach, sklepach mięsnych, zakładach przetwórstwa mięsnego, zakładach przetwórstwa rybnego, dużych kuchniach, restauracjach i zakładach gastronomicznych, • elementy mające styczność z żywnością wykonane ze stali nierdzewnej, • taśma tnąca o długości 1550 mm wykonana ze stali nierdzewnej, • zapewnia wysoką jakość cięcia dzięki precyzyjnemu prowadzeniu taśmy, • duża powierzchnia stołu roboczego o wymiarach 370x400mm, gwarantująca wygodę porcjowania produktów, • zapewnia wysokie bezpieczeństwo pracy dzięki zastosowaniu przycisku awaryjnego, wyłącznika bezpieczeństwa i specjalnej konstrukcji popychacza ciętego produktu, • prosta i łatwa w obsłudze, • zapewnia wysoką higienę pracy dzięki zamontowanym trzem zgarniaczom taśmy tnącej, • łatwa w czyszczeniu i prosta w konserwacji, • obudowa wykonana z anodowanego aluminium, • zasilanie jednofazowe 230 V / 50Hz. http://www.maga.com.pl/produkt/pia-do-misa-PM-1550-s Pełne dane techniczne w linku http://www.maga.com.pl/files/KU_PM1550-2014.pdf Instrukcja w linku http://www.maga.com.pl/files/Mini_ins_PM1550_pol.indd.pdf
W razie pytań prosimy o kontakt z oddziałami w Krakowie bądź w Łodzi :
|